ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, με την από 1-1-2011 απόφασή του εκφράζει τις ευχαριστίες του στις δεκάδες γυναίκες των Αραδοσιβίων και όσους άλλους βοήθησαν, με αυταπάρνηση και αφιλοκερδή προσωπική εργασία, στην συντήρηση και εγκατάσταση των μουσειακών αντικειμένων στο κτήριο του Μουσείου αλλά και για την προσφορά πολύτιμων οικιακών κειμηλίων. Ειδικότερα, εργάστηκαν, εθελοντικά και με ζήλο, επί σειρά ημερών και πρόσφεραν αντικείμενα, οι πιο κάτω συμπατριώτισσες:
Σερσέμη Νίκη, ως πρωτεργάτρια και συντονίστρια όλων των γυναικών, Γαλάνη Παναγιώτα, Γερμάνη Αλέκα, Ζαψαλή Μαρία, Ζδάνη Χρυσάνθη, Ιωαννίδου Ντίνα, Καραγκιόζη Ρήνα, Καραμήτρου Ελένη, Κατσίδου Ουρανία, Κέλογλου Κ Σοφία, Κυριλλίδου Λ. Ελένη, Κυριλλίδου Λ. Δέσποινα, Κυριλλίδου Ι. Μαριάνθη, Ματούλη Δέσποινα, Μπαρά Βάϊα, Μπαρά Μαρίκα, Παλάσκα Αφροδίτη, Παλάσκα Αγλαϊα, Παναγιωτίδου Μαρίτσα, Σανίδα Σταυρούλα, Σαραγιαννίδου Κατίνα, Συμεωνίδου Χριστίνα, Τάκα Χαρίκλεια, Τατσίδου Κατίνα, Χαλκίδου Γεωργία, Χαλκίδου Χ. Μαρία
Επίσης ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους: τα Ζαχαροπλαστεία “ΡΩΞΑΝΗ”, “ΕΛΙΤ”, “ΆΝΕΣΗ”, “ΚΑΜΕΛΙΑ”, για τα γλυκά που πρόσφεραν.
Τις γυναίκες του χωριού: Ζαψαλή Φιλιώ, Χαλκίδου Βάϊα, Παναγιωτίδου Έλλη, Παλάσκα Αγλαϊα. Μαζάρα Βαγγελίτσα, Σαχινίδου Ελένη για τις πίττες που πρόσφεραν.
Τους κτηνοτρόφους: Βλαχοδήμο Τάκη, Γιώτσα Ζήση, Μαγαϊτη Βασίλη, για τα αρνιά που πρόσφεραν.
Τους Τυροπαραγωγούς: Μπίζιο Νίκο, Γιώτσα Γιάννη, για την φέτα που πρόσφεραν.
Ακόμη ευχαριστίες ανήκουν και στον Αντιπρόεδρο του Μουσείου κ. Κώστα Γεωργιάδη, εκπαιδευτικό, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε, πάντα με ανιδιοτέλεια, για κάθε τρέχουσα ανάγκη καθώς και στον Καζάνα Γιώργο, για την εθελοντική εργασία που πρόσφερε.
Σε όλους αυτούς αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, επειδή με την ανιδιοτελή προσφορά τους για το κοινό καλό, απέδειξαν ότι οι αξίες και το πατριωτικό φιλότιμο υπάρχουν ακόμη στο λαό μας και γι’ αυτό αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους νέους για τη συμβολή τους στο κοινωνικό “γίγνεσθαι” και την ενεργότερη συμμετοχή τους στη δημιουργία κοινοτικών δράσεων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας, με ανθρώπινο πρόσωπο, και του τόπου. Τέλος το Δ.Σ. εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γεώργιο Πασχόπουλο, που ανταποκρίθηκε σε κάθε αίτημά μας για την εξασφάλιση του αναγκαίου εξοπλισμού, την μερική διευθέτηση του εξωτερικού χώρου του κτηρίου του Μουσείου και την πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεών μας, καθώς και στον Πρόεδρο της ΔΕΚΕ κ. Σπύρο Καραγκούνη, για την σημαντική συμβολή του στην πραγματοποίηση της τελετής των εγκαινίων του Μουσείου και των άλλων εκδηλώσεων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δρ Κώστας Γ. Σαχινίδης
Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Χ. Κυριλλίδης

Εφημερίδα «Έκδοση» – 5/1/2011
http://ekdosi.gr/pdf/582.pdf

 

 

 

Advertisements